Aanvraag informatie Standaard Organisaties Data Management

onze andere cursussen

Hieronder vindt u de cursussen die wij aanbieden op het gebied van data management, data warehouses, SQL en databaseontwerp. Voor elke cursus kunnen deelnemers examens afleggen bij verschillende examenorganisaties, zoals EXIN, BITEXA of DAMA.org.

DAMA.org hanteert een brede, procesmatige benadering van data management. Zij identificeren 11 aandachtgebieden en processen, met nadruk op rollen, verantwoordelijkheden en activiteiten per proces. BITEXA en EXIN richten zich daarentegen meer op toetsing van onderwerp- en conceptgeoriënteerde cursussen.

Data management concepten

Dit aanbod stelt deelnemers in staat om diepgaande kennis op te doen en zich te specialiseren in diverse aspecten van data management.

Onze data management en database/warehouse design cursussen volgen aanpak en richtlijnen van de verschillende standaard organisaties worden en in 2, 3 of 4 lesdagen gegeven. 

Vraag de brochure aan voor de inhoud en prijzen van een of meer van deze data management georienteerde cursussen zodat u beter kunt beslissen of een cursus past bij wat u zoekt. Wij lichten de aanpak en cursus graag persoonlijk toe.

[mocht u een andere cursus willen of incompany offerte, dan kunt u dit hierboven ook vermelden.]