Aanvraag Informatie projectmanagement Standaard Aanbod

onze andere cursussen

Projectmanagement gaat vaak samen met testmanagement. Er zijn projectmanagers en testmanagers. Cursussen richten zich meestal op managementmethoden en op de competenties van de manager die de methode toepast.

Bij het uitvoeren van een project of testcyclus willen we vooraf weten hoeveel uren en kosten dit met zich meebrengt. Dit kan met functiepuntanalyse of met user story-planning poker. Helaas zijn de werkinspanningsbegrotingen bij planningspoker afhankelijk van de samenstelling en competentie van het team. Functiepuntanalyse is objectief en gebruikt alleen kenmerken van het te ontwerpen product (scope) en de complexiteit van de project- en exploitatieomgeving.

Om aan te tonen dat een projectmanager of testmanager de kennis en vaardigheden heeft om een methode toe te passen, zijn er examens. Verschillende examenorganisaties bieden deze examens aan.

U kunt de toetsing van projectmanagement volgens de PRINCE2-methode, testmanagement of functiepuntanalyse bij meerdere examenorganisaties afleggen. Dit geldt ook voor Agile- en Scrum-examens.

Vraag de brochure aan voor de inhoud en prijzen van onze projectmanagement- en aanverwante cursussen. Zo kunt u beter beslissen of een cursus bij u past. Wij lichten de aanpak en cursus graag persoonlijk toe.

[mocht u een andere cursus willen of incompany offerte, dan kunt u dit hierboven ook vermelden.]